ILFN TIP: Fashionchick

FashionchickAmsterdam – We love online shopping, maar soms zien wij zelfs door de bomen het bos niet meer. Erg blij werden we dan ook toen we Fashionchick.nl ontdekten. Hier vind je namelijk een overzicht van alle webshops en kun je gebruik maken van handige zoekopties. Met zo’n 300.000 producten uit meer dan 60 webshops mag Fashionchick zich dan ook met recht de grootste online winkelstraat van Nederland noemen.

De website is meer dan alleen een webshopovericht. Zo zijn er leuke applicaties op de site te vinden waaronder de virtuele kledingkast waar je jouw persoonlijke ‘ must haves ’ kunt plaatsen en een kijkje kunt nemen in  de kledingkast van andere Fashionchicks.

Ellen Snijder (23) is het brein achter de shopping community, die ze vlak na het afronden van haar studie communicatie oprichtte. Haar behoefte aan een verzamelpunt van alle mode webshops, bleek door veel (web)shopaholics te worden gedeeld. Inmiddels heeft deze jonge onderneemster een heel team achter zich verzameld vol ambitieuze mensen. Zo zijn er plannen om een Franse en Duitse versie van Fashionchick te ontwikkelen en wie weet wat de toekomst nog meer zal brengen.

www.fashionchick.nl

(Fleur Le Guen)

Afbeelding 63

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s