NEW FESTIVAL: Valtifest meets Fashion

ValtifestAmsterdam – Degene die denken dat Valtifest alleen een muziek festival is hebben het mis! Naast muziek is het ook mode wat de klok slaat op Valtifest. De nieuwste fashiontrends komen aan je voorbij. Van streetwear en kaftans tot aan lak, leer, japanse stijl and everything in between. Maar ook de bekende en high-fashion ontwerpers bakenen hun territorium af op het drukbezochte festival. En dat zijn zeker niet de minste! o.a. Jan Taminiau, Frans Molenaar en Addy van den Krommenacker zullen hun opwachting in de Show You Are Aware Show maken. Op zaterdag 5 september showen 15 bekende ontwerpers hun meest mooie rode creatie in de Show You Are Aware Show. De bekende ontwerpers en stylisten, kregen de opdracht 1 outfit te ontwerpen in de kleur rood van de bekende red ribbon.

‘De Show you are aware show heeft als doel zoveel mogelijk publiciteit voor de problematiek rond hiv en aids te creëren . Aids is een thema dat misschien niet “hip” te noemen is maar meer dan ooit om aandacht schreeuwt. Het aantal hiv-infecties stijgt nog steeds heel erg snel, ook rust er nog steeds een groot taboe rond HIV en Aids.

Dankzij de belangeloze inzet van de volgende ontwerpers/stylisten kan de De Show You Are Aware Show waar worden gemaakt: KUYICHI / MISS BLACKBIRDY / DEUX D’AMSTERDAM / NIEUW JURK / JAN TAMINIAU / CORNÉ GABRIELS / ADDY VAN DEN KROMMENACKER / YOUR CUP OF T / FERRY VAN DER NAT (stylist) / MARIJE GOEKOOP (stylist) / FRANS MOLENAAR / ANTOINE PETERS / EnD / MADA VAN GAANS / MARLIES DEKKERS / BAS KOSTERS

De Show You Are Aware show zal plaatsvinden in het Your Cup of T CHILL UP gedeelte van Valtifest. Naast deze show zullen nog veel meer jonge opkomende designers zichzelf presenteren. Wil je op de hoogte blijven van VALTIFEST 2009? Informatie krijgen over ticketprijzen, precieze line-up en kaartverkoop? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via http://www.valtifest.nl.

Kaarten zijn online verkrijgbaar voor 45,00 euro op www.valtifest.nl. Aan de poort kosten de kaarten 55 euro

VALTIFEST: zaterdag 5 september van 12.00 uur tot 23.00 uur LOCATIE: NDSM terrein in Amsterdam Noord.

(Juliet Oosterom)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s