NEW PRESS RELEASE: Power Plate

Power PlateAmsterdam – De Power Plate wie kent hem niet?! Vaak genoeg hebben we gehoord dat dit dan echt de oplossing zou zijn voor de overtollige vetjes en cellulites. Toch bleek dit fitness apparaat, dat een aantal jaar geleden werd geïntroduceerd, te werken! De Power Plate toestellen bieden een goede oplossing voor de mensen met overvolle agenda’s en daardoor  nauwelijks tijd kunnen vinden om regelmatig te sporten. Met de Acceleratietraining™ van Power Plate kun je al je fitnessdoelen supereenvoudig bereiken, of zelfs overtreffen! De Power Plate helpt je binnen enkele minuten per dag om bijvoorbeeld een verbetering van de bloedcirculatie te bereiken, je spierkracht te vergroten, je nog leniger te maken (vindt je partner ook vast leuk!), je coördinatie en balans te verbeteren, je energieniveau sneller te herstellen, of zelfs sneller te revalideren na een blessure.

Door te trainen op de Power Plate verminder je ook cellulitis ( erg fijn!), neemt je zuurstofvoorziening sneller toe, wordt de productie van collageen verhoogd (waardoor de huid zichtbaar strakker wordt), het lichaam ontgift, en wordtvet sneller afgebroken. Hoef je eindelijk die verleiderlijke reep chocola niet meer te ontwijken.

Kortom, een korte training op de Power Plate – een paar minuten tussen de bedrijven door is vaak al voldoende. Zo kun je als moderne, drukbezette vrouw een optimaal resultaat behalen. Slanker, stralender, fit en optimaal ontspannen! Zo zijn drie sessies per week van circa 15 minuten al voldoende voor een zichtbaar resultaat.

Ook wereldsterren als Madonna, Heidi Klum, Claudia Schiffer, Elle McPherson, Clint Eastwood, Amy Winehouse, P- Diddy, Twiggy en Kylie Minogue zijn verslingerd aan de Power Plate. Sting nam het fitness apparaat zelfs als vaste reispartner mee tijdens The Police reunion-tour.

“Ik vind het fantastisch dat ik met Power Plate gewoon thuis mijn hele lichaam supersnel kan trainen. Ik ben echt onder de indruk van het feit dat ik me met de Power Plate op specifieke spieren kan richten en tegelijkertijd mijn lenigheid kan verbeteren. Het voelt gewoon goed.”  – Hillary Swank, Oscar-winnares, actrice

“The band must be in peak physical form to withstand the demands of daily travel and nightly performances,” said Sting. “The Power Plate is that key component in helping us feel and look our best. Taking it on the road made a big difference.”

Voor meer informatie www.powerplatenederland.nl

(Juliët Oosterom)

2 Reacties op “NEW PRESS RELEASE: Power Plate

  1. Zooooooo achterhaald. Allang bewezen dat het 0,0 effect heeft.

    • Mijn vriendinnen en ik doen trouw drie keer in de week onze 10 minuutjes op de plate in plaats van drie keer in de week een uur te zwoegen in de sportschool. Met zeker meer dan hetzelfde resultaat, we worden steeds strakker! Het is gewoon de beste workout, zonder intens te rennen of te zweten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s