NEW BEAUTY SECRET: Braun Satin Hair Colour

BraunAmsterdam – Je hebt stijltangen, en je hebt stijltangen met een plus. Braun behoort tot die laatste categorie. Braun speelt in op de trend van komend najaar met hun Satin Hair Colour-productlijn. Glanzend haar in donkere tinten als warm koper, satijnbruin en zelfs zwartbruin wordt dé look. Om deze diepbruine kleur in tact te houden heb je aan een gemiddeld stylingproduct niet voldoende. Binnen no-time is je haar veranderd in een gortdroge bos stro, waar de huismus best zijn nestje van kan bouwen.

Waarom zijn juist donkere haarkleuren een trend? Kappers geven twee verklaringen voor dit verschijnsel. 1. Mensen doen graag sterren na. Denk aan de zwoele bruine lokken van Scarlett Johansson, Victoria Beckham en Leontine Borsato. 2. Donker haar is recessieproof, blond haar niet. Dit vanwege de uitgroei die minder goed zichtbaar is bij een donkere kleur.

Braun speelt in op deze donkere trend en ontwikkelde drie producten (Satin Dryer, Straightner en Curler) die zich speciaal richten op het behoud van je kleur. De apparaten maken allemaal gebruik van speciale Colour Saver Technology. Deze legt een ionenlaagje om je haar waardoor de natuurlijke vochtbalans behouden blijft tijdens het stylen. Resultaat is 70% minder kleurvervaging en glanzend en gezond haar.

Wil jij de Satin Hair Colour Straightner van Braun ter waarde van 79.99 euro winnen? Kijk dan in de goodiebag van de Goodiebag Girl van deze week wat je daarvoor moet doen.
Braun Satin Hair Color

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s