NEW COLLECTION: Le Coq Sportif by Fatima Moreira de Melo

Fatima Moreira de MeloAmsterdam – Fatima’s hockey carrière mag dan officieel beëindigd zijn. Maar haar passie voor sport en mode is daarentegen nog springlevend!

Zo presenteerde zij afgelopen donderdag 27 augustus alweer haar 3e collectie voor Le Coq Sportif! Wat in deze collectie centraal staat is de felgekleurde hockeystick waarmee Fatima vorig jaar de gouden medaille op de Olympische Spelen in  Peking won. De fuchsiaroze hartjes en haantjes op de stick zorgen ervoor dat zowel Fatima’s als Le Coq Sportifs ideëen tot uiting komen. Het leuke aan deze campagne was de samenwerking met de website Girlscene. Fatima bedacht dat het misschien leuk was om een modellenwedstrijd te houden, zo konden de bezoekers van Girlscene portetfoto’s insturen met daarop hun beste modellenposes. De 4 winnaressen kregen door deze wedstrijd de kans om 1 dag als model te figureren en zijn samen met Fatima het gezicht te worden van de nieuwe herfst/winter 2009/2010 collectie van Le Coq Sportif!
Fatima Moreira de Melo
Fatima vertelde dat ze vroeger altijd alleen maar veel te grote en vormloze hockey/sport kleding verkochten. Daarom wilde zij met deze lijn vooral vrouwelijke en hippe kleding ontwerpen, zo staat de kleur fuchsiaroze centraal en geven de afwerkingen zoals satijnen lintjes en biesjes met hartjes en haantjes je een ware glamourlook! Ook leuk om bijvoorbeeld met een spijkerbroek te combineren naar school. Kortom een veelzijdige sportieve maar bovenal hippe collectie! Deze collectie ligt o.a. bij Perry Sport half september in de winkel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s