NEW FASHION SHOW: Janice Presents Colorblind

janice ss2010.077Amsterdam – Afgelopen maandag 24 augustus 2009 was I Love Fashion News aanwezig bij de show van ontwerper Janice! (project catwalk) De presentatie vond plaats in de prachtige botanische tuin van museum van Loon aan de Keizersgracht in Amsterdam. Janice die kleurenblind is, maakte van zijn handicap zijn talent en koppelde het thema KLEUR aan alweer zijn 3e collectie. En dat was te zien ook!

Bij aankomst kreeg iedereen een koptelefoon op gezet zodat niemand tijdens de show met elkaar kon communiceren, op deze manier kregen de kleurige ontwerpen van iedereen de volledige aandacht. Smart thinking! Onder het genot van de muziek van Micheal Jackson, kwamen o.a. Hind en Elize op de catwalk voorbij. Toen het eenmaal ging regenen werd het gevaarlijk glad op the runway en hielden wij ons hart vast voor de modellen die op de high heels van schoenenwinkel Cafe Moda aan ons voorbij paradeerde. Maar gelukkig was de show op zich zelf al hysterisch genoeg en verliep alles ondanks het natte weer volgens plan.janice ss2010.127
janice ss2010.157
janice ss2010.187Frontrow spotte wij o.a. Victoria Koblenko, Bastiaan van Schaik, Ans Markus, Tom Sebastian, Karin Swerink, Jetteke van Lexmond en zoals jullie op I Love Fashion News al hebben kunnen zien VJ van TMF: Veronica met de Heart Bracelet!

(Juliët Oosterom)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s