NEW COMEBACK COLLECTION: L.A. Gear

LA GearAmsterdam – L.A. Gear brengt nog een retro model uit onder de naam ‘The Comeback van de Border Flower’! Het begon precies een jaar geleden met de limited edition Patta x Club Zonder Filter schoen. Daar was die dan eindelijk, de lang gewenste comeback van L.A. Gear. Na inmiddels, een jaar back in business te zijn, kan het merk stellen dat de comeback niet alleen gebleven is bij een hype en dat het gelukt is om met L.A.Gear opnieuw een een goede positie in te nemen tussen alle andere sneakermerken. In het buitenland worden de sneakers in winkels als Colette, 24 Kilates en Limited Edition verkocht. In Nederland kun je de schoenen vinden in de winkels No Boys Allowed, Re-Issue en Unknown, maar ook online shop Fresh Cotton verkoopt modellen van L.A. Gear voor rond de 90 euro.
L.A. GearEr bleek veel vraag te zijn naar vintage modellen als The Flame en Lights. Maar helaas moesten de eerste 10 maanden toch echt genoegen nemen met het Stardust model. Wij mgen jullie nu melden dat L.A. Gear binnen een half jaar niet één, maar twéé modellen voor je in petto heeft. Afgelopen juli begon het feest met de originals lijn van de Flame. Kort daarop volgden er ook nieuwe colorways voor de Flame, met onder andere ook publieksfavoriet “het indianen schoentje” de Tiger Lilly.
LA GearDe tijd is nu rijp voor een release van een wat onbekender model maar wel één van persoonlijke favorieten van  L.A. Gear ‘The Border Flower’. Dit model dankt haar naam aan de geperforeerde ijsbloemen op de zijkant van de schoen. Deze winter(rond december) komt er een studded version van deze schoen uit. In de kleuren rood- zwart en wit, compleet afgemaakt met gouden studds en woven leather. Voor het uiterlijk en the feel van deze schoen lieten ze zich inspireren door de poppy stijl van de late eighties en early nineties en iconen als Paula Abdul, Micheal Jackson.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s