NEW MODEL CONTEST: Modelsweb.nl

models webAmsterdam – Modelsweb.nl, de social community voor en over modellen, is op zoek naar “Het Gezicht van Modelsweb 2009 powered by Styletoday”. Van 31 augustus tot en met 28 september kunnen modellen-in-spé zich aanmelden via www.modelsweb.nl.
Ze maken daarbij kans om een professionele fotoshoot te winnen en het gezicht van de community te worden!

De Jury
Het nieuwe gezicht van Modelsweb.nl wordt gekozen door een professionele jury, bestaande uit vier specialisten uit de modewereld: Pieter van Loon (stylist), Karen Steenwinkel (photographer), Tjarda Janssen (Tjarda Modelmanagement) en Vincent Langedijk (Creative Director & Partner Rob Peetoom).

Prijzen
De jury bepaald aan de hand van de ingezonden foto’s wie zich het gezicht van Modelsweb mag noemen. De winnaar of winnares krijgt een professionele fotoshoot aangeboden en wordt tot eind 2009 in alle Modelsweb uitingen meegenomen.
Daarnaast wint ook de deelnemer met de hoogste rating op zijn/haar foto’s een professionele fotoshoot. Alle winnaars en de nummers 2 en 3 ontvangen bovendien een horloge van DYRBERG/KERN.

Hoe doe je mee?
Kandidaten wordt gevraagd 2 tot 3 foto’s te uploaden via Modelsweb.nl. De jury zal een keuze maken uit alle inzendingen. Daarnaast kunnen deelnemers zelf proberen een zo hoog mogelijke rating te halen door vrienden en familie te vragen op hun foto’s te stemmen.

Tips voor een goede foto? Maak één portetfoto, één total shot en één faboulus pose!

Over Het Gezicht van Modelsweb powered by Styletoday
Het Gezicht van Modelsweb powered by Styletoday is een jaarlijkse terugkerende wedstrijd, waarbij Modelsweb.nl opzoek gaat naar het gezicht voor de site. De winnaar is vervolgens een jaar lang het gezicht van Modelsweb.nl en wordt in alle communicatie meegenomen.

Over Modelsweb
Modelsweb is een dynamische (online) community rondom mode, waar (aankomende) modellen, fashionista’s, mode-experts (stylista’s, visagisten, fotografen, designers) en modellenbureau’s de interactie met elkaar aangaan. Modelsweb is informatief, een bron van kennis in tekst en beeld. Het is vooral een hotspot die op meerdere manieren relevant is voor haar leden, waarde creëert zonder het verlies van de fun factor. Modelsweb is vooral een plek voor modellen, aankomende modellen om zichzelf te profileren.
­
Voor meer info kijk op : www.modelsweb.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s