NEW COLLECTION: THE RED By Oger

OgerAmsterdam – Mannen in pak, we love it! Daarom willen wij jou graag informeren over de nieuwe collectie van het stijlvolle nederlandse merk Oger waar overigens ook vele BN’ers graag in gezien worden. De nieuwe collectie genaamd THE RED is gemaakt voor de man die er van houdt een goed gemaakt en Italiaans gestyled pak te dragen. Ook Oger denkt in deze tijd met je mee, de prijs waarmee Oger ooit begon, is namelijk Back in Town. Ready-to-wear ligt al vanaf 298 euro voor je (vriend) klaar. The Red Suit verrast je met nog een primeur: maatpakken vanaf 498 euro.

Dit zijn volledig op maat gemaakte pakken waarin jij degene bent die bepaald wat er wel en niet in verwerkt wordt. Je hebt een uitgebreide keuze uit stoffen, voeringen, kraagvilten, stiksels, knopen, zakken en modellen. Speciaal voor jou wordt er dan een eigen patroon ontworpen die tot in details de vorm van je lichaam volgen. Als het ontwerp klaar is, kun je het pak binnen 4-6 weken ophalen.

Hetzelfde geldt voor de maatshirts van THE RED by Oger. Ook hier kun je kiezen uit een uitgebreide range stoffen, boorden en manchetten.Het shirt zal geheel op jouw lichaam gesneden worden (misschien toch maar dat abonnement op de sportschool gaan gebruiken?). Ook kun je jouw initialen in het shirt laten borduren, weet je in iedergeval zeker jij de eigenaar bent!

Lijkt het je leuk om samen met Oger de lacering van de nieuwe collectie THE RED te vieren? Kom dan 18 september van 23:00 tot 04:00 naar Jimmy Woo in Amsterdam. And go RED!

The Red Suit en het Red maatwerkprogramma is alleen verkrijgbaar bij de Nederlandse Oger vestigingen, dus niet bij Oger Antwerpen. www.oger.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s