NEW TV :RTL Lounge Channel for Young Woman

LoungeAmsterdam – Eindelijk tijd voor een avondje thuis voor de buis? Zal je altijd zien dat er weer niks op tv is. Vanaf 2 oktober zul je daar niet meer zoveel last van hebben, want dan gaat namelijk het eerste themakanaal van RTL Nederland van start! RTL 4 brengt ons onder de naam RTL Lounge de nieuwe zender voor de jonge vrouw van nu. Zeven dagen per week, 24 uur per dag de beste programma’s uit binnen- en buitenland op het gebied van drama en lifestyle (koken, beauty & fashion, wonen, reizen en love & life). Ook biedt deze nieuwe zender unieke previews van RTL-programma’s. Zo is de nieuwe aflevering van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ bij RTL Lounge ’s ochtends al om 10.30 uur te zien. Heb je de aflevering van de avond daarvoor op RTL 4 moeten missen? Geen paniek, want deze kun je bij de volgende dag bij RTL Lounge om 19.30 uur gewoon nog een keer bekijken!

Wat? ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, ‘Gooische Vrouwen’, ‘Voetbalvrouwen’, ‘RTL Travel’, ‘Nigela Bites’, ‘Project Runway’ en ‘Bouwval Gezocht’, maar ook de RTL-première van de Nederlandse telenovelle ‘Lotte’, dramaseries als ‘Fashion House’ en ‘Desire’ en het reisprogramma ‘Rough Guides’ Dus bel je vriendinnen, sla popcorn in en zorg ervoor dat je vriend voortaan naar de buren gaat. Want vanaf 2 oktober is het meidenavond aan meidenavond!

Waar: RTL Lounge is in eerste instantie te ontvangen via de digitale pakketten van UPC en Ziggo. De programma’s worden niet onderbroken door commercials en starten elk heel en half uur. Voorafgaand aan en na afloop van een programma zijn wel commercials te zien. http://www.rtl.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s