ILFN TV: Finale Miss Shop VIP 2009

Miss shopVIP Finale Maria Kooistra, Anouk Smulders, Robin Knitter, Michou Basu, Hilmar Mulder en Bastiaan van SchaikAmsterdam – Al eerder berichtten we je over de Shop VIP ‘Fashion Battle’ 
ILFN TV – Miss Shop VIP
waarin maar liefst 200 dames de jury probeerden te imponeren met  hun ‘recessieproof’ outfit. Maandagavond vond de zenuwslopende finale plaats waarin de twaalf overgebleven fashionistas om de titel van Miss Shop Vip 2009 streden. Naast deze felbegeerde titel mag de winnares tevens een jaar lang gratis shoppen op Shop VIP. Wie wil dat nou niet in tijden van crisis?

Alle deelneemsters

Alle deelneemsters van de Miss Shop Vip finale

Het ging er dan ook hard aan toe. De jury, bestaande uit Bastiaan van Schaik, Anouk Smulders, Michou Basu, Maria Kooistra en Hilmar Mulder, was kritisch en de meiden strijdlustig.  Voor de finale hadden ze de opdracht gekregen om naast hun outfit, ook een eigen kast te stylen die hen als persoonlijkheid vertegenwoordigt. Een lastige klus waar de dames al vanaf vroeg in de ochtend druk mee waren.

Na een pittig vragenrondje van de jury moesten de eerste dames het veld ruimen. De deelnemers hadden tevens de opdracht gekregen om een filmpje te maken en een blog te schrijven, waarvan de beste op humoristische wijze door Viggo Waas werd voorgedragen.

Miss shopVIP winnares Robin Knitter

Miss shopVIP winnares Robin Knitter

Het moment van de waarheid. Wie wordt Miss Shop VIP 2009? Gelukkig wordt mijn persoonlijke favoriet Robin Knitter tot winnares gekroond. Met haar onderscheidene stijl is zij een uitstekend voorbeeld van hoe je er in tijden van recessie stylish uit kunt zien. Robin zal een jaar lang een blog bij houden op Shop VIP waarin je haar kunt vlogen. (Fleur le Guen)

Miss shopVIP jury Maria Kooistra, Anouk Smulders, Robin Knitter, Michou Basu, Hilmar Mulder en Bastiaan van Schaik

Miss shopVIP jury Maria Kooistra, Anouk Smulders, Robin Knitter, Michou Basu, Hilmar Mulder en Bastiaan van Schaik met winnares Robin Knitter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s